I will always love you, but I will also always hate you...

Jag saknar dig idag, jag saknar dig med hela kroppen. Så att det gör ont. Jag hatar dig för vad du gjorde, men älskar dig för den du är. Du var mitt allt. En del av inte bara mitt liv utan av mig. Jag älskade dig med allt jag hade, öppnade mig totalt och du krossade mig. Jag ångrar att jag inte lät dig se hur ont jag hade, att jag bara på utan skakade av mig vad du gjorde. Lät alla tro att jag inte var sårad eller arg, som om jag inte brydde mig om dig. Det var inte sant, jag ser dig fortfarande på gatan. Inte ens i ett annat land kan jag fly från dig. Alla killar jag ser påminner mig om dig, någon går som du eller har lika vackra ögon. Du var mitt allt, på riktigt. Jag levde för dig och när du inte fanns att leva för slutade jag. Trodde på riktigt att jag hade gråtit min sista tår över dig, men trots alla år som gått är jag precis lika ledsen nu som då. Jag älskar dig exakt lika mycket idag....

Ny pojkvän...

Jag fick en pojkvän igår, en vacker kille med världens finaste ögon och ett leende som smälter hjärtan. Det var kärlek vid första ögonkastet och ömsesidigt. Vi åt en fantastisk middag med vänner på en takbalkong och myste massor. När det var dags att gå hem ville han köra mig i sin nya bil. Han är helt enkelt den perfekta killen.... han är även två och ett halvt år gammal haha.
 
Nej på riktigt så var jag med C och tittade på ett rum i hans väns hotell och bli blev inbjudna att stanna på middag med hans väns familj. Deras son älskar blondiner och han var helt fantastisk. Rolig och mysig. Maten var även den underbar, grillade lammkotletter och köttbullar. Jag var så sjukt mätt när vi gick därifrån. Idag tänkte jag bara ligga vid poolen och mysa med Lena, ska bara ta mig tillbaka till hotellet då jag är i bodrum just nu. Kom hit för att äta frukost med D.

Dåligt samvete...

Jag har klagat på en städare som jobbar på hotellet, han raggar på mig och jag känner att det är obehagligt. Idag fick jag veta att han har fått sparken. Känner mig jätteskyldig, men samtidigt tänker jag att det var ganska bra. För jag är 28 år gammal och har sett och hört det mesta, men tänk om en ung tjej kommer hit och han utsätter henne för samma sak? Det kan ju förstöra hennes semester.

Allmänt är personalen på hotellet inte sådär toppenbra och jag längtar tills jag kan flytta därifrån. Har hittat en del alternativ så förhoppningsvis snart.

Nu är jag på café delmar i bodrum centrum och njuter av värmen fast jag sitter i skuggan. Det är redan varmare än svensk sommar.

Roadtrips are my biggest rush....

Jag behöver ingen alkohol och inga droger, ge mig en bil, cigaretter något att dricka och sköna människor. Lägg till bra musik och jag blir garanterat hög på livet. Igår var en fantastisk dag. Lenas två vänner kom och hämtade oss vid tolv och vi åkte runt hela bodrumområdet. Stannade ofta för att bara njuta. Det finns fantastiska ställen här, bland annat ett ställe som kallas "heavens village" så otroligt vackert att jag fick ont i magen.

På kvällen gick jag och Lena ut här i gumbet och jag hade kul, dansade mer eller mindre hela natten. Tyvärr har jag noll tålamod med killarna här, i Alanya hamnade jag i slagsmål en gång med en kille och igår var det nära igen. Jag sket i det och avslutade kvällen på gott humör.

Nu sitter jag vid stranden med en red bull och mår allmänt bra. Jag kan tycka att det är tråkigt att vara nykter under tiden jag är ute, men på morgonen är jag enbart glad över det. Även om jag blir grymt skönt bakfull (mår inte dåligt alls) så blir jag ju seg och sabbar mer eller mindre en hel dag.

Panikångest..

Jag pratar med en kompis som har börjat få panikångest, jag blir så ledsen när jag hör det då jag själv kämpat med panikångest i flera år. I hennes och mitt fall kommer det från att vi aldrig delade med oss av jobbiga känslor och tankar av hänsyn till andra. Vilket kanske låter snällt och trevligt men det äter på en.

Jag vet att det är otroligt många som kämpar med det här och tänkte då dela med mig att två ganska enkla tips som hjälper mig när paniken börjar komma.

Andas i fyrkant är det första tipset som jag lärde mig hos min första samtalskontakt. Det låter fånigt i sin enkelhet men det hjälper jättemycket om man börjar när dom första pirrningarna av panik kommer.

Såhär gör du: leta upp något fyrkantigt, andas in djupt medans du följer med blicken längs en sida, andas ut med blicken på nästa sida och fortsätt så. Viktigt är att du andas djupt och med magen. Fyrkanten kan vara vad som helst, ett fönster, en dörr eller en reklampelare.

Det andra tipset lärde min gamla livscoach Kim mig: att lokalisera vilka muskler man spänner när ångesten sätter in (i mitt fall axlarna) och lära sig att "andas" in lugn i dom musklerna.
Såhär gör du: andas djupt med magen, blunda gärna och försök slappna av i musklerna som är spända. När du känner dig avslappnad fortsätt ett tag till och koncentrera dig sedan på att hålla dessa muskler slappa.

Jag hoppas att någon som läser det här blir hjälpt av detta då det gjort otroligt mycket för mig. Det finns mer att göra men dom här två är det som funkar bäst på mig iallafall.

På bilden ni ser har jag precis tagit mig igenom en attack och mår bättre än jag väntat mig.

Ännu en fantastisk dag...

Idag promenerade jag upp på en kulle för att titta på väderkvarnar och utsikt, ångrar mig inte en sekund. Helt fantastisk utsikt. Bilderna längre ner kommer därifrån. Sen hängde jag på hotellet i ett par timmar med en rysk tjej som oxå är ensam här. Jättetrevlig tjej, vi pratade och badade. Just nu är jag i bodrum stad, har hängt med A's pappa och nu sitter jag själv och njuter av utsikten. Solnedgången var fantastisk och jag är fortfarande tagen.

Ikväll ska jag kanske ut med den ryska tjejen men innan det ska jag få i mig lite mat. Jag ska ha en trevlig kväll helt enkelt.

Älskar båtar...

Jag älskar båtar, att titta på dom, åka med dom, prata om dom ja ni fattar. Idag var en fantastisk dag. Först frukost på en balkong med utsikt över vattnet och slottet, sen båttur från 11.30 till 18. Jag solade, sov och badade. Helt enkelt en perfekt dag.

Efter det åkte vi till ett shoppingcenter och åt middag, bowlade och tittade på fotboll. Jag var jättetrött på vägen hem men nu är jag för uppskruvad för att sova. Har inte direkt nåt annat att göra om jag inte vill ge mig ut på äventyr i natten.

Båttur och illamående...

Jag mår så himla illa på morgonen, om jag inte visste bättre skulle jag göra ett test. Det är helt sjukt, jag vaknar faktiskt av det istället för väckarklockan. 6 på morgonen sätter det igång och sen håller det i sig till typ 11.

Jag har ett hyfsat stort problem, en av städarna är i 35 års åldern och han stöter på mig på det värsta sättet. Ni vet det där supersmöriga sättet med långa blickar och stå kvar och titta på en när man hår därifrån. Jag hatar det för jag har jättesvårt att vara otrevlig och tyvärr brukar det vara bästa sättet att bli av med sånna killar.

Jag har inga problem med yngre killar som raggar, det skrattar jag liksom bort. Fast den här killen har typ ingen humor utan tar sitt raggande på största allvar. Jag avskyr det, jag har för mycket humor för sånt. Jag vill inte bli uppdraggad på största allvar, jag vill skratta mig in i det.

Redan skrivtorka...

Haha två inlägg sen är jag färdig, tack och hej. Nä men jag hade så himla mycket bra att skriva idag på cafet sen dog mina batterier och sen flög allt ut hur huvudet. Jag har iaf träffat en massa störtsköna människor idag. Imorgon ska jag på båtresa med en kille som heter Vacker i efternamn, hur kul? På kvällen ska jag träffa min hookupkille, vilket inte är som det låter han är en liten snorvalp och jag har inte rört honom, men han fixar saker åt mig.

Dagen efter det ska jag till ett annat café och hänga med en pensionerad turk som bott nästan hela sitt liv i England och har barn i Sverige. Det ska bli kul, han hade sjukt mycket historier och visdom i sig så jag ska bara sitta i solen och njuta av att bli upplyst.

Så det känns skönt att ha lite planer, nu ska jag hoppa in i duschen för jag ska ha bikini på mig imorgon.

Strandcafé...

Sitter på ett café vid stranden, fin utsikt. Njuter av tillvaron och dricker otaliga koppar te med brunt socker. Känns som om livet leker. Det är varmt men en bris gör det behagligt. Min vän A rekommenderade det här stället och jag är glad att jag lyssnade.

Letar lägenhet för fullt och har ringt en hel del ställen men ingen pratar engelska. Hade precis det mest intressanta samtalet med en man, han pratade enbart turkiska, men förstod engelska. Aja, han gav mig en adress och en mötestid. Får se om jag hittar någon som kan hjälpa mig ringa upp.

Första inlägget...

Jag befinner mig just nu i Gümbet utanför bodrum, Turkiet. klockan är 9.30 på morgonen och det är redan varmt. I två dagar har jag varit här ensam och det är konstigt nog skönt. Jag har haft två riktigt jobbiga år men just nu känner jag mig lugn, som om allt kommer bli bra. 
 
Just nu vet jag inte hur länge jag kommer stanna, har ingen biljett hem. Det borde kanske kännas lite jobbigt att inte veta men det gör inte det. Jag njuter av att vara fri, att helt kunna koppla bort allt och bara vara jag. 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

blindinglights.blogg.se

Den här bloggen handlar om mig och allt som är jag. Mina tankar,upplevelser och annat.

RSS 2.0