Jag gav dig allt jag hade men du valde att vända dig om att gå..

Igår träffade jag världens finaste E och myste i hennes soffa. Alltså ni kan inte förstå hur skönt det är att bara få sitta och titta och lyssna på mina vänner igen. Imorse gick vi en promenad innan vi åkte till hennes jobb. Tränade benen idag på gymmet.

Sen mötte jag P inne i stan och det ansiktet har jag saknat! GUD vad underbart det var att få syn på henne och sen ha henne för mig själv i ett par timmar.

Dock märkte jag en äcklig sak som jag hade glömt bort. Folk SPOTTAR på gatan här!!!!! Har alltid tyckt att det är sjukt äckligt men nu när jag inte upplevt det på ett år är det extra vidrigt!!!! Sluta genast!

Kramats med Magic idag oxå efter tre år! Underbar känsla. Finaste M är en av mina absoluta favorit människor! !!

Our love is a love that never dies....

 
Jag var på Kos med en vän och det var fantastiskt. Så himla mysigt. Om ni nån gång åker till Bodrum, unna er en dagstur till denna fina ö.
 

If you ask for it, it shall be yours....

 
I yalikavak utanför "syrrans" hus, är jättetrött men glad.
 

Awesome frukost! Omelett med potatis.
 
 
 
Älskar väderkvarnar, älskade dock inte att jag behövde klättra i berg typ för att ta den här bilden.
 

Fin utsikt. <3
 
 
God mat på Artemis!
 
 

Blev svarthårig igen. Kändes som att bli sig själv igen efter att ha låtsats vara någon annan. :)
 
 

Never believe you....

Börjar med lite bilder från när jag ganska nyss kommit till gumbet. Jag tycker att jag ser så ung och snäll ut med blont hår. Kommer färga det så när jag blir gammal (hmm äldre?) 
 
 
Jag och Yamyam, min fins vän som jag mötte på hotellet. Vi pratar fortfarande trots att hon lämnade Bodrum i början av säsongen. Hoppas på att kunna åka till moskva i vinter för att träffa henne. 
 
 
Jag gjorde en tatuering jag velat göra ett tag. Den blev mindre än jag tänkt mig men jag är nöjd och nu gillar jag att den är liten. 
 
 
Yamyam och jag på gayklubb! Dansade helt grymt mycket och är så svettig och trött, men kul hade vi. 
 
 
 
Jag och världens sötaste pojke. Han är helt fantastiskt gullig och snäll. Kommer sakna honom massor. 
 
 
 
Mitt fina artemis otel! Det här stället gör alla glada. Världens bästa ägare, grym personal. Kocken lagar godast mat i hela stan. 
 
 
Utsikt från artemis strand. Så himla fint, ger en ro i själen på nåt sätt. 
 
 

Men bara om min älskade väntar...

Jag la ner den här bloggen då mitt förflutna förföljde mig här, jag kände att jag var tvungen att cencurera allt jag skrev eftersom jag var tillgänglig för S så länge jag var i turkiet. Nu är jag hemma i sverige och kan känna mig fri. Efter tio månader i turkiet är det en chock att komma hem till superorganiserade svea. Inget kaos, inga människor som tränger sig före i köer, normal trafik och logiska placeringar av varor i butiker. 
 
Jag har druckit kranvatten och det var seriöst en sensation. Helt fantastiskt! Saft drack jag oxå, finns typ bara körsbärssaft i turkiet och det är fett äckligt alltså! 
 
Finns mycket jag kommer sakna från mitt adoptivland men kranvatten och saft ÄGER! 
 
Jag kommer döda den här bloggen med bilder men jag tar det i omgångar och kanske tillsammans med små historier om vad fan ni tittar på, blir nog roligare så. 
 
Har tyvärr extremt mycket att göra dom här närmaste dagarna men ska försöka tidsinställa en massa inlägg så att det händer nåt här. 
 
Jag har lämnat mycket av mitt hjärta i turkiet men det känns skönt att vara i samma land som dom männskor jag älskar mest! 
 
 
Såhär såg jag ut på väg till bodrum den 21:a april. Halvblond, trött och sliten. 
 
 
Såhär såg jag ut sista timmarna i bodrum, svarthårig,glad och pigg. 
 
 

blindinglights.blogg.se

Den här bloggen handlar om mig och allt som är jag. Mina tankar,upplevelser och annat.

RSS 2.0