I'm gonna make you shake it like a dog...

Hungriga hundar, eller gatuhundar är långt ifrån alla turkiska män vill jag bara klargöra. Det här är en specifik grupp som befolkar Turkiets turistorter. Dom har ingen speciell klädstil så dom är svåra att känna igen på ytan. Du ser det dock i ögonen på dom, hungern. Dessa killar ser varje möte med en tjej/kvinna som ett tillfälle, dom är även experter på att misstolka precis allt du gör som en invit.

Dom finns överallt, på dom förväntade ställena såklart som stranden och klubbar, men även på bussar, i affärer eller bara lite härligt random på gatan. Dom är inte beroende av vänner utan kör hellre solo för att minska konkurrensen. Dom är ganska territoriala och kan bli upprörda om "deras" tjej pratar med en annan kille(att dom själva inte pratat med tjejen ifråga spelar ingen roll, dom såg henne först!)

Dom är väldigt noga med att berätta för sig hur annorlunda dom är jämfört med alla andra killar där ni är, dom snackar också skit om alla andra. Även sina vänner, detta är inte riktigt skitsnack utan enbart ett knep för att just du ska välja dom.

Precis som en hund kan du få en sån här kille att göra i princip vad som helst om dom misstänker att det finns godis i slutändan, MEN lek inte med elden. Den här sortens kille kan ljuga ihop vilken historia som helst bakom ryggen på dig och han känner dom flesta på orten där han jobbar.

Hur du känner igen honom? Han är noga med sitt utseende, ser alltid till att lukta gott. Han har ofta koll på en tjej ett tag innan han tar kontakt, han använder för det mesta humor i första kontakten men han är sällan rolig. Han är för desperat för att vara avslappnat roligt. Han är nästan aldrig vältränad för han är upptagen med tjejer. Mycket av det han säger är lögner och han lyssnar inte på dig. Han har koll på sin omgivning och ser allt. Han kan oftast flera språk, dels för att charma och dels pga alla tjejer han varit med från olika länder.

Visst kan du gå hem med en sån här kille om du bara vill ha kul för natten, men han kommer prata om dig och det finns inte mycket mer att hämta hos honom. Och du, använd kondom och kolla honom för munsår innan ni kysser varandra.

blindinglights.blogg.se

Den här bloggen handlar om mig och allt som är jag. Mina tankar,upplevelser och annat.

RSS 2.0